середу, 13 лютого 2019 р.

Валентинка з любов'ю

       
           Червоні сердечка і маленькі крилаті купідончики з дитячими посмішками у вітринах магазинів, червоні троянди та повітряні кульки у вигляді сердечок і листівочки з написом «Я тебе люблю!»...
      Добре та романтичне свято – день Святого Валентина. Воно прийшло до нас зовсім недавно.  В цей день прийнято дарувати подарунки, листівки, сюрпризи, сувеніри тим людям, кого любиш. Це можуть буті і батьки, і братик чи сестричка, бабуся чи дідусь. Дітки ж люблять малювати  або робити своїми руками різні вироби, а потім дарувати їх близьким та ріднім. 
        Тому, день Святого Валентина – це ще один привід для вираження своїх щирих почуттів і створення подарунка для коханих батьків. Ось цим ми і зайнялися з малечею напередодні свята. 
Сьогодні, 13 лютого, учасники гуртка «Умійко» відвідали майстер-клас «Валентинка з любов’ю».  Розпочалася хвилинка рукоділля з розповіді діткам про свято Валентина та перегляду мультфільму «Вінні-Пух: Без Валентинів день». Після кумедної історії звірят, діти приступили до виготовлення оригінальних листівок-валентинок. А пізніше поділились секретом кому саме подарують свою власноруч виготовлену валентинку. Майсте-клас завершився на хорошій ноті, всі були веселі та задоволені. 

Нехай у вашому житті буде якомога більше любові.
 Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною!

Немає коментарів:

Дописати коментар