середу, 27 лютого 2019 р.

Молодь і Поліція

       Проект "Молодь і Поліція" реалізовується ГО «Сонячна Січ», управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області спільно з обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І.Франка за фінансової підтримки Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА. 
     Метою проекту є правове виховання учнівської молоді, яке передбачає необхідність дотримання прав та обов’язків людини, розглянути шляхи попередження протиправних дій.
Сьогодні, 27 лютого, в нашій бібліотеці працівники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Таміла Кульпа, Олександра Бабецька та Антон Боєв, які є представниками проекту «Молодь і поліція», провели надзвичайно цікаву та змістовну зустріч з учнями 8-А класу Долинського академічного гуманітарного ліцею №6 (класний керівник Галина Мазничка).
         Спілкування проходило у формі жвавої дискусії щодо розуміння прав і відповідальності сторін.  Обговорювали практичні питання про те, як поводити себе з поліцією в різних життєвих ситуаціях, відпрацьовувались моделі правильної взаємодії підлітків та поліції. Разом з учнями змоделювали та активно обговорювали  дві ситуації: неповнолітні підлітки розпивають алкогольні напої в громадських місцях; неповнолітні намагаються винести з торгового центру неоплачений товар. Також інспектори поліції  розповіли  про шкідливий вплив куріння, вживання алкоголю та наркотичних речовин.

Права однієї людини закінчуються там, де починаються права іншої!

Немає коментарів:

Дописати коментар