вівторок, 5 травня 2015 р.

Книга пам'яті мого роду (до 70-річчя Перемоги...)

     Місяць травень багатий на різні свята і події. Кілька днів нас відділяє від 70-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цю подію відзначатимемо 9 травня. Багато часу минуло з тих пір, мало залишилося в живих сивочолих ветеранів…Та пам’ятати ми маємо, бо пролито багато крові наших дідів і прадідів, які ціною власного життя рятували нашу землю від фашистської навали...  З подіями тих сташних років знайомить книжкова виставка «Війні немає забуття», яка організована напередодні в нашій книгозбірні.
       А, щоб якомога більше спогадів про Другу світову війну передати прийдешнім поколінням , в січні цього року в бібліотеках було оголошено Всеукраїнський сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду» (про це повідомлялось на сторінці нашого блогу).  
        Бібліотеки Долинщини запросили до конкурсу своїх відвідувачів, які бережуть пам’ять свого роду. В кінці квітня наша книгозбірня відібрала кращі роботи і відправила в Івано-Франківськ для участі в обласному турі. Чи будуть серед  наших конкурсантів переможці? Нам залишається чекати, а всім учасникам дякуємо за участь. 
Бережімо  пам’ять про героїв, ветеранів воєн, бо і зараз Україна знову переживає важкі часи. Дякуймо українським солдатам і молімось за них - живих і мертвих – за їхній подвиг!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар