пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Добрі справи малюків - подарунок для батьків


Усе, що є найкраще у дитини:
Її талант, культура, доброта —
Від тата й мами йде і від родини —
Незаперечна істина свята.
         
Традиційно 15 травня відмічається найсвітліше свято — Міжнародний день сім`ї, який був затверджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році.
            З сім’ї починається життя людини. Мати й батько-найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Вони нам дарують життя. Вони вчать нас правил життя між людей, оживляють наш розум, вкладають у наші вуста добрі слова. Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і наш клас, і наша школа, і весь народ український. Родина до родини – народ. А щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно берегти його, шанувати.
         Саме зі своєї сім’ї, з родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме з сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. То ж недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина". 
    Напередодні цього свята у нашій книгозбірні організована виставка дитячих саморобок "Добрі справи малюків - подарунок для батьків". Юні «Умійки» виготовили саморобки, намалювали малюнки для своїх матусь, батьків, бабусь, дідусів, в яких вклали усю свою любов до них.
        Тож запрошуємо усіх бажаючих оцінити роботи наших «Умійків».

Немає коментарів:

Дописати коментар