середу, 30 грудня 2015 р.

Новий рік! Новий рік вже ступає на поріг!

       Тік-так…тік-так…Залишились лічені години до кінця 2015 року. Яким був цей рік?
Мабуть кожен із нас в ці дні ставить собі таке запитання. Що ж, час робити підсумки…               Тож, який слід залишив цей рік для нашої книгозбірні?
В житті бібліотеки, як і в житті кожної людини, були злети і падіння. Та поговорити хочеться, звичайно, про все хороше. А приємного  було не так уже і мало. Збирала наша книгозбірня протягом року у своїх стінах обдарованих, цікавих, креативних дітлахів, яким не байдужа книга, які хотіли реалізувати себе у різноманітних напрямках. Юні «умільці» малювали, ліпили з пластиліну, вирізали з паперу…В бібліотеці організовувались виставки малюнків: «Я намалюю квіти найкращій мамі в світі», «Зимові чудеса», виставки дитячих саморобок (про все це, розповідали сторінки нашого блогу). Книгозбірня приймала участь у обласних конкурсах: «Книга пам’яті мого роду», «Кращий дитячий бібліотекар», займаючи призові місця. Цікаво та весело проходили зимові та літні канікули. Цього року в нас відродився ляльковий гурток «Лялька і книга», дебютувавши  на відкритті Всеукраїнського тижня дитячого читання з виставою «Подорож в країну Мудрагелію». Не менш захопливо проходили  в бібліотеці заходи, присвячені життю і творчості великих людей. А ще, цей рік був ювілейним для нашої книгозбірні. Нас вітали з 65-річчям поважні гості, колеги, друзі і маленькі відвідувачі… 
Так приємно себе хвалити, що можна продовжувати і далі, та мабуть пора зупинитись…                                   Про невдачі…ой як не хочеться!!! Нехай залишаються вони у старому році!  
А ми всі з нетерпінням очікуємо  приходу Нового року, який сподіваємось принесе мир і спокій нашій Україні, добро і достаток, наполегливіть і старання в добрих починах кожному з нас. 
Тож, вітаємо всіх наших користувачів, блогерів, колег та всіх українців з наступаючим Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Немає коментарів:

Дописати коментар