суботу, 5 грудня 2015 р.

Зимові чудеса


Йде зима, красуня мила.
В неї сукня сніжно-біла,
Черевички з кришталю – 
Дуже зимоньку люблю!




       
         І приходить чаклунка-зима зі своїми холодними чарами. Накриває весь світ широкими білими крильми і зачаровує, робить його казковим і неповторним, білим-білим... Хто б з нас не дивувався першою сніжинкою, казкової форми і краси! Хто не радів першому снігові, який прикрашає весь навколишній світ дивом! Хто не захоплювався морозному ранкові, коли все вкрите срібним пухнастим інеєм! Зима по-своєму красива і чарівна, такого більше ніколи не побачиш, лише зимою. 
           Зима -   найхолодніша пора року, але все одно дуже цікава та весела. Коли, як не зимою можна покататися на санчатах, ковзанах, зліпити снігову бабу, погратися в сніжки. А ввечері, сидячи біля вікна, можна довго дивитися як падають білі пухнасті сніжинки.
       Тому  про зиму хочеться писати вірші, казки, малювати малюнки,  бо взимку ми  також живемо у цій чарівній і неповторній казці. А казка всюди... І так важливо, щоб це душею відчули діти, щоб пройнялися красою і неповторністю зими, дивовижністю  рідної природи саме в цю пору.
        Тож саме до цієї пори року в нашій бібліотеці організований конкурс малюнків на зимову тему «Зимові чудеса». «Юні умільці» знову зібралися, щоб свій відпочинок провести з користю і це їм вдалося. Подивіться, які гарні і оригінальні малюнки намалювали наші  «умійки»   про зиму.

















Запрошуємо усіх помилуватися роботами наших умільців і  збагатити свою душу не лише красою, а й стати добрішими, чуйними, терплячими і люблячими.

Немає коментарів:

Дописати коментар