понеділок, 22 квітня 2019 р.

Перемога наша! Книгоманія 2019!

18 квітня 2019 року в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Кигоманія 2019».
      За почесне звання «Супер читача Івано-Франківської області» та поїздку до Львова на Дитячий форум – фестиваль «Книгоманія», який відбудеться 17-19 травня, змагалося 14 книгоманів – найактивніших та найзавзятіших читачів, які подолали рубежі двох попередніх етапів. Для них організатори конкурсу підготували зустріч з головним редактором журналу "Однокласник" Наталією Степанчук та відомою дитячою письменницею Зіркою Мензатюк. Також була запрошена письменниця-краянка Олеся Овчар. І як тут не радіти!
       Розпочала свято директор Івано-франківської обласної бібліотеки для дітей Ірина Тацакович. До вітального слова також долучилась директор відділення «Кредобанк» у м. Івано-Франківську – Красівська Оксана.
       А потім розпочалось найцікавіше…У «бій» за перемогу вступили діти! Зі слів Олесі Овчар «всі учасники виступали на високому рівні, це безсумнівно, але Юлія врахувала всі-всі нюанси, виконала всі-всі умови, і саме тому перемогла. Ретельність, з якою Юлія підійшла до підготовки до виступу, вирішила все». Дівчинка вразила усіх присутніх, творчо представила улюблену книгу, вжилася в образ улюбленої героїні.
      Тож, вітаємо переможця III (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія 2019"  Юлію Коваль, читача Якубівської сільської бібліотеки-філії, ученицю 7-Б класу Долинського наукового ліцею-інтернату.

Язик до Києва доведе, а книжка – до Львова!

Немає коментарів:

Дописати коментар