вівторок, 9 квітня 2019 р.

Мрії втілені у казку

     2 - 8 квітня, саме в ці дні в нашій бібліотеці проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Тож, в стінах нашої книгозбірні панував дух творчості, допитливості, цікавості…Кожен день був насичений подіями. За цей час до нас завітали діти різного віку від найстарших -  до найменших. Про перші два дні :

      А продовження було…
  В четвер, 3 квітня, директор НД "Просвіта" Ніна Мелешко провела майстер-клас з акторської майстерності та зарядила учасників і працівників бібліотеки енергією, позитивом, та гарним настроєм.
               В п’ятницю та суботу на відвідувачів книгозбірні чекала презентація книжкової виставки «Втамуй літературну спрагу. Читай як я! Читай зі мною! Читай краще мене!», яка розкриває світ цікавого.
Вона вміщує в себе книги, які допоможуть не лише навчитися правильно себе поводити, але і як в майбутньому стати успішним, допомогти розвинути  творчі здібності , бо на кожному кроці на допитливу дитину чекає таємниця, яка вимагає розкриття.    
    Ну , а  8 квітня до нас завітали найменші, діти старшої групи «Ромашка» дитячого садочка «Золота рибка» (вихователь Маслова Н.П.) 
На малечу чекала зустріч з казкою. Для них ми провели казкову карусель «Мрії втілені у казку». Дітки з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря Людмили Туранич,
відгадували казкових персонажів…А на завершення, подивились лялькову виставу «На чуже не зазіхай».   
    
Так і закінчився в нашій бібліотеці  Тиждень дитячого читання. Залишились лише спогади про цікаво проведений час …  

Немає коментарів:

Дописати коментар